Dagens tips: Podcast med skön puls

För ett par veckor sen fick jag äran att bli intervjuad till en podcast av Veronica Järnerud från skön puls. Veronica som person är fanastisk, med sin perosnlighet så sätter hon lite krydda i tillvaron. Jag älskar personer som är lite inpulsiva, frispråkliga och sig själva till 100 %. Det leder till mycket skratt och härliga diskussioner. Har man träffat Veronica så kommer man ihåg henne. Veronica är yoga, löpcoach, personlig tränare och driver sin uppskattade hälsoblogg och podcast skön puls.

För ett par veckor sen fick jag äran att bli intervjuad till en podcast av Veronica Järnerud från skön puls. Veronica som person är fanastisk, med sin perosnlighet så sätter hon lite krydda i tillvaron. Jag älskar personer som är lite inpulsiva, frispråkliga och sig själva till 100 %. Det leder till mycket skratt och härliga diskussioner. Har man träffat Veronica så kommer man ihåg henne. Veronica är yoga, löpcoach, personlig tränare och driver sin uppskattade hälsoblogg och podcast skön puls. Där hittar ni massor av inspiration till välmående och hälsa.

Att bli intervjuad till en podcast var väldigt spännande, lite ovant men fantastiskt kul. Gå ut i solen och lyssna på resultatet här: Avsnitt 35 – No Limit Training

Stort tack till Veronica, jag tror att jag har en liten ”girl crush” på dig också.

sites/default/files/10170924_10152045150431725_358254770_n.jpg

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras