Det är ingen sprint, det är ett marathon!

Jag startade dagen med att hålla i ett dynamic mobility + core pass på jobbet. Fokus är att förbättra och underhålla funktionen kring höften och bröstryggspartiet/framsida axel och bröstmuskel. Samt att stärka upp coren. Underbar start på dagen!

Sedan avslutade jag dagen med första löppasset efter min förkylning, det kändes oväntat bra! Att vara sjuk är det värsta jag vet och vara borta från löpning i 1,5 vecka är inte det man önskar när man börjat göra framsteg. Det blev ett 40min myspass på löpbandet. Jag avslutade med lite korrigerande övningar.

Innan jag blev förkyld sprang jag mitt längsta pass hittills började jag känna lite på insidan av vänster knä och en triggerpunkt på vänster skulderblad. Det är kroppens signal för att säga att jag pressar gränsen och behöver bromsa något. Samt att jag behöver trycka ut vänster skulderblad och öka funktionen i vänster insida lår/lumske/höftböjare. Så det lägger jag fokus på efter varje löppass och i min vanliga uppvärmningsrutin. Det är ingen sprint, det är ett marathon 😉 Inga onödiga skador här!

 

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras